RED LEISURE – VPRO SESSIONS

endeldarm

Nog dieper dalen we af in de krochten van de geest van Aad Lebeau.

Dit keer met de Red Leisure VPRO Session.

Bezong hij in de Humilia Sessions nog Sodom en Gomorra, dit keer betreft het, zoals Aad het zelf een keer omschreef : “Muziek uit de endeldarm”

Een solosessie van Aad de Mooy, geproduceerd door hemzelf en Richard Zeilstra, opgenomen in de VARA Studios op 8 Februari 1985, met als gastmuzikant Hans Meyer op saxofoon. Hans kennen we weer hier en hier van .

De invloeden van Richard Zeilstra op deze opnames zijn zeer duidelijk te merken. Sick Mind #1 is gebaseerd op een demo van Genetic Factor, die hij veel eerder maakte (samen met Aad) LUISTER

De tracklist :

01 Into Nothing (een voorproefje)
02 Sick Mind #1
03 Night Falls Over Moscow
04 Sick Mind #3

parental advisory

Overgezet van cassette, met JVC TD-W999 / Lexicon Omega / Audacity, naar 32 bits (Floating) 44100Hz FLAC

DOWNLOAD

Voor de Mac-gebruikers: Standaard kan iTunes niet overweg met de FLAC muziekbestanden en dien je deze eerst te converteren naar een ander bestandsformaat voordat je deze kunt beluisteren op je Mac. Met behulp van XLD (X Lossless Decoder) is dit fluitje van een cent. Je kunt met deze gratis tool FLAC bestanden converteren naar het Apple Loss Less formaat (M4A of ALAC), MP3, Wave, PCM en OGG.(download hier)

6 gedachtes over “RED LEISURE – VPRO SESSIONS

    1. Je hebt helemaal gelijk ! Door een fout, mijnerzijds, heb ik het verkeerde zipbestand geupload. Ik vervang het op dit moment. Download het morgen even opnieuw en je zult alle nummers aantreffen. Sorry, en dank voor je oplettendheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s