About

This is my personal webpage in which I, from time to time, will update my personal interests.

Mainly it will be used (in the very near future) to upload hard to find , rare and collectable music, taken from vinyl or live concerts.

Please feel free to leave comments and/or requests.

Advertenties

17 Comments

 1. Hallo, op de vpro site zei je dat je nog wat opnames van Spleen had. Daar heb ik wel belangstelling voor, kunnen we iets regelen? Noem je prijs, zou ik zo zeggen…
  Groetjes, Wiebe (wiebeschraa (at) yahoo (dot) com)

 2. Hoi Fred

  Ben al jaren op zoek naar het concert van Japan in Paradiso in 1979. Ik was daar namelijk bij. Had ooit twee cassettes van het concert (de VARA heeft het uitgezonden en ik had het zelf ook opgenomen). Die cassettes ben ik in de loop der tijd kwijt geraakt. Wilde graag het concert downloaden maar de link werk niet. Enig idee hoe ik aan dit concert kan komen? Alvast bedankt!

  1. Hoi Willem ! Fijn dat je mijn blog gevonden hebt. Ik had Japan er , tijdelijk, even afgehaald. Ben het er , nu, weer aan het uploaden. Probeer eind middag of vanavoond weereven. Heel veel plezier er mee. Dit is trouwens een AUD opname van het concert. Heb nog nooit de VARA FM-opnames gehoord van dit concert. Wel die van het concert in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Dat werd in zijn geheel uitgezonden. Probeer het einde middag even opnieuw of vanavond.

 3. Hi Fred, ik ook las de vpro site, en ik pikte op dat “En Frontline en Heartlands staan ook op de kaart !” . Ik ben zeer geinteresseerd in oude Heartlands opnames, en heb eventueel wel ruilmateriaal (90x Heartlands 2001-2003 en 8x Heartlands 1984-1988). Mail even.

   1. Hallo Fred,
    Ik lees net dat je waarschijnlijk ook opnamen van Frontlijn hebt. Ik denk dat je een hoop mensen blij maakt als je de legendarische acidhouse special online zet, mits je die hebt, natuurlijk.
    Het was voor een hoop liefhebbers hun allereerste kennismaking met acid.

   2. Hoi ! Ja, ik heb waanzinnig veel afleveringen van Frontlijn en ga die ook plaatsen. Ben ook nog bezig met de Spleenafleveringen dus Geduld !
    Ook komen de afleveringen van Roel Bentz van den Bergs afleveringen van Heartlands binnenkort.

   1. origineel op mc, audio als mp3, kan eventueel wav maken, best direct contact opnemen via bovengenoemd email

 4. Hoi Fred, ik zag bij SPLEEN 1982 – 1984 Deel 29 (17 April 1983) van 2 maart 2014 dat je op zoek bent naar het nummer I Wonder Why Check The Computer. Ik heb het nummer alleen in 192Kbps MP3 formaat. Laat maar weten of je interesse hebt. Verder las ik dat je de LP Pop-ei presenteert had aangeschaft en dat je daarvan ook twee nummers hebt geplaatst als aanvulling op een andere Spleen uitzending. Is het mogelijk dat je de hele lp beschikbaar kunt stellen.

 5. Hallo Fred, Ben nog steeds op zoek naar deel 1 van het Tuxedomoonconcert wat door Spleen is uitgezonden. Deel 2 wel gevonden dus, maar is deze er evt in FLAC? Als laatste vraag: Is de uitzending met het live concert van Eyeless in Gaza al boven komen drijven? dank voor het fantastische werk hier! Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s